Ons aanbod
Ontmoet elkaar in de Kompaan

Ben je weleens in de Kompaan geweest? Dan is jou opgevallen dat het pand voor diverse doeleinden in gebruik is. Hier organiseren we activiteiten samen met andere organisaties en buurtbewoners.
In de Kompaan is ook jongerencentrum ’t JOP waar jongeren met veel plezier komen.

De Kompaan is misschien wel het hart van onze organisatie. Er zijn letterlijk geen drempels. Iedereen is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur en dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur van harte welkom. U kunt ook uw vragen stellen aan onze medewerkers: zij staan voor u klaar!
We beschikken over goede faciliteiten.

Voor alle inwoners

In De Kompaan is jong en oud welkom. In het pand wordt veel georganiseerd: van ‘Ouder/kindochtend’ tot sporten bij het Leefstijltraject, de Koffieclub tot ‘Iedereen in beweging’ in de sportruimte. Jongeren kunnen chillen in ’t Jop en kletsen met elkaar en onze medewerkers. Als er vragen zijn of ondersteuning nodig is, kijken we gezamenlijk naar mogelijkheden.  Al dan niet op afspraak. Kom eens een kijkje nemen!

In hetzelfde pand

In de Kompaan zijn ook gevestigd:
Stichting De Kortsluiting

Huurdersvereniging De Bewonersraad
Iedere laatste donderdag van de maand
Tijd: 15:00 – 17:00uur

Stichting Scala, De Kompaan
Moskampweg 5
8431 GB Oosterwolde
Tel. 0516-567220

Stichting de Kortsluiting

De missie van deze stichting is het organiseren van kunst-, culturele- en muzikale festivals en/of evenementen voor alle leeftijden uit de lokale bevolking van de gemeente Ooststellingwerf. Zij hebben als doel een concrete actieve boost te blijven geven aan de huidige kunst-, culturele- en muzikale activiteiten, alsmede het verrijken van inspiratie voor iedereen én in elke leeftijdscategorie in de gemeente Ooststellingwerf. De Kortsluiting beperkt zich bewust niet tot het bedienen van één enkele doelgroep of exclusieve niche binnen het “cultuurwezen”. Cultuur is overal, alles is cultuur en cultuur is van iedereen!

Naar de website van de Kortsluiting

Huurdersvereniging de Bewonersraad

De Bewonersraad is een huurdersvereniging in Friesland: een vereniging voor huurders en van huurders. Met een team aan professionele krachten en vrijwilligers spant De Bewonersraad zich in om de stem van de huurders te laten horen, op alle niveaus waar dat nodig is. De Bewonersraad zit aan tafel bij gemeenten, corporaties, instanties en het ministerie. De Bewonersraad behartigt hier de belangen van de huurders. De huurders krijgen hier een stem. Op donderdagen van 15:00 – 17:00uur kunnen huurders hun vragen stellen aan de vrijwilligers van de Bewonersraad, in de Kompaan Moskampweg 3-5 in Oosterwolde.

Naar de website van de Huurdersvereniging