Over Scala Welzijn

Scala, middenin de gemeenschap. Samen met collega’s, vrijwilligers en bezoekers bouwen we aan sociale connecties. In partnerschap met Ooststellingwerf en andere organisaties.

Samenwerken met anderen

Het welzijn van inwoners groeit door samenwerking.
Als organisatie kom je ver maar samen kom je verder. Wij geloven in de kracht van samenwerking, want zo slaan we een maatschappelijke slag. Ben je op zoek naar samenwerkingsmogelijkheden? Neem dan contact op met ons via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken. Samen bouwen we aan het welzijn van inwoners.

“Vernieuwend, vertrouwd, betrokken en dichtbij”

Scala staat midden in de samenleving. Dat doen we samen met mensen die oog hebben voor elkaar, onze collega’s, vrijwilligers, bezoekers die sociale contacten leggen en onderhouden. Met de gemeente Ooststellingwerf en samenwerkende organisaties.

“Het mensen mogelijk maken om betrokken te zijn en te blijven bij de samenleving”

Onder dit motto zet Scala zich dagelijks in voor alle inwoners van Ooststellingwerf en met name voor mensen in een kwetsbare positie. Vertrouwd, dichtbij en actief waar het om mensen gaat. Scala werkt lokaal en is laagdrempelig. Wij werken groepsgericht en individueel al naar gelang de vraag kiezen we de beste aanpak. We zijn praktisch, gericht op actie en dingen voor elkaar krijgen. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. We boeken resultaten en zijn flexibel en creatief, werken vanuit de kracht van mensen om hun eigen bestaan vorm te geven. Als die kracht tijdelijk of voor langere tijd verdwijnt, bieden we ondersteuning om weer baas in het eigen leven te worden. Wij weten wat er speelt, in de haarvaten van onze samenleving. Die kennis is de basis voor onze functie in signalering en preventie. Want voorkomen is niet alleen beter, maar ook goedkoper dan genezen.

Neem contact op met ons

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heeft u een klacht?

Scala werkt continue aan haar dienstverlening. Dit doen wij zorgvuldig en professioneel. Heeft u een klacht? Loop er niet mee, wij horen u graag aan. Klik op de link voor ons Reglement klachtenbehandeling. Hier leest u hoe we omgaan met een klacht.

Lees meer