Ons aanbod
Wij halen en brengen u.

Dit doen wij vaak samen met dorpsbewoners of in samenwerking met Autobedrijf Kort. Heeft u zelf geen vervoer om naar uw afspraak te gaan? Bijvoorbeeld naar de tandarts, dokter of een huisbezoek? Wij bieden u de mogelijkheid om u te laten ophalen en te brengen naar waar u heen moet.

Heeft u een vervoersprobleem? Omdat bijvoorbeeld om financiële redenen het niet mogelijk is om met het openbaar vervoer of een taxi naar uw afspraak te gaan? Of omdat er niemand is in uw omgeving die met u naar het ziekenhuis wilt rijden? Bij Scala helpen we inwoners op verschillende manieren hierbij. Bekijk hieronder welke mogelijkheid voor u handig is.

AutoMaatje

ANWB AutoMaatje is een project, waarbij vrijwillige chauffeurs met hun eigen auto (tijdelijk) minder mobiele buurtgenoten vervoeren. Hiervoor ontvangen zij van de deelnemer een kilometervergoeding. Wilt u gebruikmaken van AutoMaatje of meer hierover weten? Lees dan snel verder.

Lees meer over AutoMaatje

D.R.I.V.E

Een aanvraag voor DRIVE loopt altijd via het gebiedsteam. Het kan gaan om knelpunten van en naar dagbesteding of medisch noodzakelijke ritten wanneer regelgeving niet voorziet. De doelstelling van DRIVE is dan om te voorzien in oplossingen voor deze vervoersproblemen.

Meer over D.R.I.V.E

DuofietsMaatje

Blijf lekker in beweging en stap eens op een duofiets samen met een maatje. Op de elektrische duofiets kunt u naast iemand zitten terwijl u beide trapt en één iemand stuurt. Wilt u fietsen samen met een maatje? Dat kan, reserveer de fiets door op de link te klikken. Meer informatie of heeft u een vraag over de Duofiets Ooststellingwerf? Neem dan contact op met: Willy Greijdanus via: 06 – 27 38 18 26 of stuur een mail naar duofiets@scala-welzijn.nl

Reserveer de fiets

Gerelateerde medewerkers