Ons aanbod
De Scala Vrijwilligerscentrale verbindt versterkt en waardeert vrijwilligers

De Scala Vrijwilligerscentrale stimuleert vrijwillige inzet, actief burgerschap en versterkt de vrijwilligersorganisaties in de gemeente. De vrijwilligerscentrale verbindt, versterkt en waardeert vrijwilligers. Vraag en aanbod wordt bij elkaar gebracht en de waarde van vrijwillige inzet wordt zichtbaar.

Zonder jou is het anders

Wil je iets betekenen voor een ander? Bij Scala zijn verschillende opties voor vrijwilligerswerk. Houd je wel van een rondje op de duofiets, wil je iemand helpen bij financiën, een praatje maken tijdens de koffieclub? Een maatje zijn voor een ander. Meld je nu aan.

Vrijwilliger worden bij Scala

Scala Vrijwilligerscentrale: voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties

Scala Vrijwilligerscentrale (voorheen Plek voor Talent), is een plek waar vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar wordt gebracht. Dit wordt gedaan vanuit de missie om het vrijwilligerswerk in de dorpen te versterken. Hierbij stimuleren zij vrijwillige inzet, actief burgerschap en versterkt zij vrijwilligersorganisaties. De vrijwilligerscentrale verbindt, versterkt en waardeert vrijwilligers.

Voor vrijwilligers én organisaties

Scala Vrijwilligerscentrale is er voor zowel vrijwilligers die vrijwilligerswerk zoeken, als voor organisaties die met vrijwilligers werken. Dit laatste is de afgelopen periode verder uitgebreid. Waarom? Omdat vrijwilligers werven één stap is; vrijwilligers behouden is een belangrijke tweede stap, want hoe houd je je vrijwilligers binnen? Wat heb jij ze als organisatie te bieden? Hoe zorg je ervoor dat je vrijwilligers veilig en gewaardeerd op hun plek laat voelen?
Scala Vrijwilligerscentrale ondersteunt organisaties bij dit soort vraagstukken door bijvoorbeeld kennis en expertise te delen, of tips en advies te geven. Dit gebeurt altijd vanuit hoe de organisatie in elkaar zit en zij zich uiten.

Een Plek voor Talent

Scala Vrijwilligerscentrale is een plek voor talent; ontdek waar en hoe jij je talent en kwaliteiten in kan zetten en iets voor een ander, of je omgeving kan betekenen. Doe nieuwe sociale contacten op, ontwikkel jezelf op diverse vlakken en haal meer voldoening uit het leven. Vrijwilligerswerk brengt je zoveel!

Vragen ,stel ze gerust

Heb je als organisatie een vraag met betrekking tot vrijwilligers? Wil jij nieuwe krachten werven of weten hoe je als organisatie nóg aantrekkelijker wordt en blijft, ook voor toekomstige vrijwilligers? Neem dan contact op via het e-mailadres: vrijwilligerscentrale@scala-welzijn.nl of bel naar 06 153 706 67.
Zoek jij als inwoner vrijwilligerswerk? Op de website www.scala-vrijwilligerscentrale.nl staat een rijk gevulde vacaturebank waar bijna altijd wel iets voor je tussen zit! Daarnaast kun je verhalen en ervaringen lezen van vrijwilligers in Ooststellingwerf. Kom je er niet uit of wil je eerst even met iemand van de vrijwilligerscentrale praten? Dat kan altijd! Loop gerust eens binnen, of mail of bel naar de bovenstaande gegevens. Blijf daarnaast altijd op de hoogte via de sociale media kanalen van Scala Vrijwilligerscentrale, op Facebook en Instagram.

Neem contact op met Scala Vrijwilligerscentrale

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Stel hem gerust.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde medewerkers