Mijn kind
Ontmoet andere ouders in de Kompaan

Elke vrijdag staan de deuren open voor ouders met jonge kinderen. De vrijwilligers bedenken speciale thema’s waar u samen met uw kind mee aan de slag kunt gaan. Bij mooi weer gaan de deuren open en spelen de kinderen in  de buitenlucht.

Ontmoeten

Ontmoeten staat voorop. Elke vrijdagochtend tussen 09.30 en 11.30 ontmoeten ouders en hun kinderen tussen de 0 en 4 jaar elkaar bij Scala in De Kompaan in Oosterwolde. De sfeer is ongedwongen. Ouders kunnen ervaringen delen, bijpraten en nieuwe contacten leggen. De kinderen spelen ondertussen samen. De deuren naar het binnenplein kunnen worden opengezet. Buiten staan de loopfietsjes klaar, wordt er ’tikkertje’ gespeeld en is de zandbak een geliefde plek. De laatste bijeenkomst voor de zomervakantie wordt afgesloten met een bezoek aan bijvoorbeeld een kinderboerderij of speeltuin. Gedurende het schooljaar worden er themaochtenden georganiseerd, waarbij u ook van harte welkom bent.

Bijdrage

De kosten bedragen €1,00 per bijeenkomst, inclusief koffie en thee. Scala trakteert de kinderen op iets te drinken.

Begeleiding en contact

De ouder/ kindochtenden worden begeleid door 2 vrijwilligers. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Nynke de Jong via: 06 – 55 00 11 12 of vul het formulier in.

Neem contact op met een medewerker Kind en Gezin

Naam(Vereist)
Laat ons weten wat je bezighoudt. Heb je een vraag voor ons? Een goede tip? Een aanmelding of een compliment? Laat het ons weten.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijwilliger bij de ouder en kind

De ouder en kind ochtend wordt geleid door vrijwilligers. Lijkt het jou ook leuk om in een tweetal ouders en kinderen te ontvangen en je ideeën om te zetten in onvergetelijke activiteiten? Of heb je misschien een incidenteel goed idee en wil je dit laten zien tijdens de ouder en kind ochtend? Bijvoorbeeld een leuk product, plek of workshop? Neem dan contact op met de medewerker kind en gezin via onderstaand contactformulier of kom een keer langs op vrijdagochtend.